STANDARD - SPIRALTRAPP MED MODERNE TEKNISKE LØSNINGER

Spiraltrappen vår passer både innendørs og utendørs. Den kan fungere som en rømningstrapp, transportvei i industrien, eller i kontorer og hjemmemiljøer. Våre selgere og designere vil hjelpe deg med å utvikle de beste og mest kostnadseffektive trappeløsninger.

Når vi designer spiraltrapper, følger vi Eurocodes standarder. Men vi stiller også høyere krav enn det. Vi jobber bevisst med å bruke moderne høyfast materialer når større belastninger oppstår. Ved å optimalisere materialvalget blir våre funksjonelle løsninger enklere, lettere og gir mindre miljøpåvirkning.

Spiraltrappen er smart pakket i en pallestørrelse som sparer plass med alle delene merket, noe som letter montering.
 

DETALJENE ER VIKTIG FOR DITT VALG AV SPIRALTRAPP

Design og detaljer til vår spiraltrapp er veldig viktig og helt avgjørende i valget for mange av våre kunder. Vi velger derfor for eksempel en tilpasset håndverksproduksjon av håndløpere for å få den beste funksjonen - en håndløper uten skjøter eller klemhylser - og med glidende overganger gjennom hele trappen.

Vi jobber bevisst med moderne stålmaterialer som med sin styrke gir våre produkter lavere vekt. Lav vekt gir mange fordeler innen produksjon, logistikk og montering.

Spiraltrapp standard
+
+
+
+
+
+

Ekstra tilvalg for spiraltrapp


Du kan velge mellom våre alternativer for å gjøre trappen tilpasset ønsket funksjon og design. Det er flere løsninger enn de vi presenterer her. Kontakt oss gjerne for flere alternativer.

INSPIRASJON

VI HJELPER TIL MED PROSJKTERINGEN

Med mange års erfaring hjelper vi våre kunder med råd og veiledning under prosjektering. Vi hjelper til med lastberegninger og annen dokumentasjon. Ved bestilling tegnes hver trapp etter spesifikasjoner, og sendes til kunden for kontroll og godkjenning før produksjon igangsettes. Uansett når i prosessen vi involveres, ser vi etter den beste løsningen og hvilke besparelser som kan gjøres uten tap av kvalitet.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?