EKSKLUSIV - NY GENERASJON SPIRALTRAPP

Vi har utviklet en spiraltrapp i elegant form med mange gjennomtenkte detaljer som du kan påvirke fra idé til utførelse. For å imøtekomme de høye kravene til arkitekter og interiørdesignere, har vi lagt ned en stor innsats i materialvalget. Inspirert av nordisk arkitektur og interiørtrender, har vi presset grensene for hva som er mulig å gjøre med en spiraltrapp. Med mer enn 999 alternativer, kan du endre utseendet med forskjellige trinn modeller, rekkverks modeller, materialvalg og fargevalg. Akkurat slik du vil ha det.

EN HELT NY MÅTE Å SE PÅ TRAPPER

Vår eksklusive spiraltrapp er formet etter dine ønsker. Du kan reflektere en interiørdesignstil, matche materialene i omgivelsene og legge til luksus og eleganse samtidig som du opprettholder gjennomsiktighet og lys i miljøet. For å maksimere mulighetene har vi skapt den nye generasjonen av spiraltrapp der du er involvert i hele prosessen.

Spiraltrapp eksklusiv med glassrekkverk
+
+
+
+
+

Uendelige muligheter og kombinasjoner

Trinnoverflater

Trinnet er en av de mest synlige delene av en trapp. Det er også den delen av trappen som slites mest. Trinnet må derfor være både pent og holdbart. Det er flere forskjellige materialer å velge mellom. De har alle sine fordeler og ulemper. Begynn med å tenke på hvordan den skal se ut, hvor tykk den skal være og hvilken type slitasje den blir utsatt for. Velg mellom trinn i tre, stein, teppe eller glass.

Rekkverksfyllinger

Materiale og design for rekkverksfyllingen er en viktig del av trappen som helhet og helt avgjørende i utformingen. Det er høyst sannsynlig at det er det første du ser.. Rekkverksfyllingene har flere forskjellige utforminger.

Håndløper

Trappens håndløper kan velges i stål eller tre. Du kan også kle den i skinn. Stål håndløpere gir en stabil og robust følelse, tre gir et varmere og mykere inntrykk. En lær dekket håndløper er, i tillegg til å gi en behagelig følelse å ta på, et materiale som eldes vakkert og får en fin patina.

Stendere

Tilpass stolpene etter valg av rekkverksfylling. Du velger mellom myke og ettergivende eller mer rette og skarpe linjer som forbedrer rekkverkets egenskaper og utseende.

Stål

Stål er et åpenbart materiale i alle våre konstruksjoner. Stålet gir trappene våre overlegne egenskaper når det gjelder bæreevne og brannmotstand sammenlignet med trappekonstruksjon. Eurostairs trapper er laget av høyfast stål som har høyere toleranse enn tradisjonelt konstruksjonsstål. På denne måten kan det opprettes konstruksjoner som kan belastes hardere uten å øke vekta til stålet. Høyfaststål har en veldig god formbarhet til tross for høy styrke. Gjennom mindre materialer og energiforbruk blir produksjonen mer miljøvennlig.

Stein

Granitt, sandstein og kalkstein er noen typer stein som egner seg godt til trinnflater. Det er både naturstein og kompositt. Naturstein ser veldig elegant ut, er slitesterk og enkel å rengjøre. Mørke steiner som svart granitt er mindre følsomme for flekker. En lys stein er mer porøs og kan for eksempel lettere absorbere væsker Kompositt er et av de mest holdbare og slitesterke materialene som er tilgjengelige. I motsetning til naturstein er det et porefritt materiale, ingen bakterier kan trenge gjennom. Veldig enkel å rengjøre og tilgjengelig i forskjellige farger.

Lær

Lær gir trappene våre et unikt design og layout. Med riktig pleie og vedlikehold eldes læret med en vakker patina. Ved å bruke lær på for eksempel håndløperen gir det et veldig vakkert og genuint inntrykk. Ved hjelp av forskjellige garve teknikker finnes det mange typer skinn som varierer i tykkelse, fleksibilitet, mykhet og struktur. Hver skinntype har sin egen unike blanding av tanniner som gjør læret fleksibelt.

Glass

Glass er et veldig bra og anvendelig materiale for de som ønsker å skape helt unike og moderne miljøer. Det eneste som setter grensene for bruk av glass i interiøret, er fantasien. Glass gir trappene våre gjennomsiktighet og lar oss flytte trappene til et sentralt sted i rommet, som et møbel.

Tre

I en trapp kan du bruke tre i både trinn, håndløper og rekkverksfyllinger. Tresortene har forskjellige kvaliteter avhengig av tettheten (treets vekt i forhold til volumet) og hvordan de blir behandlet. Den vanligste tresorten vi bruker er eik, som er hardere enn for eksempel gran og furu. Det er et godt materiale for overflater som er tungt belastet og som må tåle en del. Den nordiske bjørken er litt hardere enn furu og gran. Ikke fullt så hard som eik og har en vakker lys grunnfarge. Or er også et nordisk tre som mer og mer kommer på samme måte som ask, et tre som har klare årringer, noe som gir det en spesiell karakter.

Farge kan utrette mirakler

Hva er viktigst når du velger farge? Det er noen få ting å huske på. Fargegjengivelsen vil være forskjellig avhengig av hvilke lyskilder som er tilgjengelige. Er det naturlig eller kunstig? Er det glødelampe eller LED? Er det varmt eller kaldt? Er det et vindu som slipper inn lys? For å virkelig oppdage fargen, må du jobbe med lyset. Hvis du slår av alle lysene og bare har dagslys i et rom, vil noen farger ikke være like iøynefallende. Hvis du legger til belysning med for eksempel lavenergilamper, blir alt litt grønnere, ettersom det lyset ikke reflekterer den røde skalaen. For effektfulle farger kan du bruke et RGB-lys. Tør å jobbe med nyanser når du planlegger trappene dine, forskjellige toner i samme farge skaper harmoni og en følelse av helhet.

INSPIRASJON

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?