Fordelene med
Eurostair Spiraltrapper

Ingen snarveier

Varmgalvanisering gir den beste korrosjonsbeskyttelse

Utendørs er varmgalvanisering den beste måten å beskytte produktet mot rust. Vi er overbevist om dette og det grunner i at relasjon mellom livslengde og kostnad. Korrosjonen går mye fortere om man blander varmgalvanisert stål med rustfritt stål. Når et varmgalvanisert materiale kommer i kontakt med et edlere materiale, som rustfritt, kan funksjonen av varmgalvaniseringen minske og korrosjon oppstå raskere enn om materialene kun er varmgalvanisert. Uansett miljø korroderer det raskere om materialer blandes enn om trappen kun er varmgalvanisert. I et marint miljø eller et industrimiljø er sannsynligheten for korrosjon betydelig høyere enn i et miljø med ren luft. Varmgalvanisering med pulverlakkering er en svært god form for korrosjonsbeskyttelse.

Moderne stålmaterial

Et produkt av stål med høyere holdfasthet har mange fordeler

Med hensyn til våre spiraltrapper arbeider vi bevisst med å benyttes oss av moderne holdfaste materialer hvor større belastninger kan oppstå. Jo høyere materialets holdfasthet er desto mindre materialmengde kreves og konstruksjoner samt produkter kan gjøres  lettere og tynnere og allikevel være like holdbart. Dette innebærer at mindre mengder stål benyttes men styrken og holdbarheten i stålet består. Det finnes mange gevinster i dette, ikke minst fra et miljøsynspunkt. Mindre materialmengde fører til mindre transport og mindre bruk av energi. Lettere kjøretøy fører til mindre forbruk og mindre utslipp. Et annet miljøaspekt ved våre stålkonstruksjoner er at de kan gjenvinnes. Stål kan gjenvinnes 100% og zink 80%.

Enklere montering

Lettere produkt for enklere montering

Vi våger å påstå at våre standard spiraltrapper har den enkleste monteringen. Våre moderne materialer skaper et lettere produkt som blir enklere å montere. Spiraltrappene består av få komponenter som er pakket på en måte som gjør at monteringen går smidig og er enkel. Trinnene til Eurstairs spiraltrapp er utformet med et “nøkkelhull” på indre del for enkelt å feste trinnet i sentrumssøylen. Skjøtene på håndløperen er også utformet som en skjøtehylse som forenkler monteringen samtidig som skjøtene skjules på undersiden av håndløperen. Trappen kommer med en enkel monteringsanvisning som gjennom illustrasjoner og beskrivelser gjør at monteringen vil ta kortere tid. Det finnes tydelige fordeler for miljøet gjennom frakt av lettere varer samtidig som komponentene blir lettere å håndtere i produksjon, galvanisering og ved montering. 

Rasjonell produksjon

Kort mellom idè og leveranse

I motsetning til mange andre verksteder i Europa har vi gjennom bruk av standardkomponenter i Eurostairs spiraltrapp redusert leveringstiden med flere uker. Istedenfor å produsere hvert enkelt trinn eller repos unikt for hvert prosjekt gjør vår rasjonelle produksjon at vi sparer tid i alle ledd. Dette i sin tur gir oss et bedre prisbilde. Designet er enkelt å tilpasse de fleste løsninger og du har mange ekstra valg for å gjøre trappen unik. Med et bredt utvalg og tjenester kan vi tilby deg hva som forespørres. Våre kompetente ansatte veileder deg gjennom konstruksjonens verden.. vi stiller høye krav når vi designer og konstruerer spiraltrapper.

Pakking

Leveres i smarte forpakninger

Leveringstiden på våre spiraltrapper er normalt 4 uker fra godkjent tegning. Skulle det behøves kortere leveringstider finnes det rom for å bestille spesiallevering på 2 eller 3 uker. Alle produkter vi produserer overvåkes av vårt styresystem som lar oss se i real time hvor trappen befinner seg i produksjonen og når den blir sendt fra vår fabrikk.
Vårt store utvalg av spiraltrapper gjør det mulig å standardisere disse komponentene for alle høyder og gjøre designet enkelt å tilpasse de fleste løsninger. Når spiraltrappen leveres er alle deler merket og pakket i esker for å gjøre monteringen enkel når den skal utføres. Bolter og skruer er pakket i spesielt merkede forpakninger som gjør det enkelt å ha kontroll på små deler og minimerer risikoen for å miste noe.  Med i forpakningene følger også med en montasjeanvisning til hver trapp. Eskene sparer både plass og lasterom og gjør monteringen oversiktlig. Alt gjort for å få en enklere montering og minimale miljøpåvirkninger. 

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?