Premium - en spiraltrapp for alle typer eiendommer

En spiraltrapp med elegant design for både innendørs og utendørs miljø. Trappene har mange gjennomtenkte detaljer som du kan påvirke fra idé til utførelse. Mulighetene er mange og utvalget er stort. Eurostairs Premium-modell er delvis produsert av standardkomponenter fra lager, men det er også en solid håndverksproduksjon av rekkverksdetaljer og plattformer. Overflatebehandlingen er vanligvis en pulverlakkering med sinkprimer etterfulgt av et ekstra lag med pulverlakk.

Hva kjennetegner en premium spiraltrapp

Premium-modellen av Eurostairs spiraltrapper er bygget for innendørs bruk, men kan også brukes utendørs. Trappene er delvis laget av standardkomponenter, men det er også en solid håndverksproduksjon. Overflatebehandlingen er vanligvis pulverlakkering.


Radius: fra 1000-1500 mm.

Eurostair spiraltrapp premium
+
+
+
+
+

Tilvalg til premium spiraltrapp

Trinnflater

Trinn er tilgjengelige med gitterrist, glatt plate, tåreplate, stein eller treflater. Kontakt oss for mer informasjon. Trinn er tilgjengelige i størrelser fra 1000 til 1500 mm radius. Antall trinn per runde bestemmes i samråd med våre designere.

Rekkverksmodeller

Du kan velge forskjellige designede modeller av rekkverk fra vår liste over standard rekkverk. De barnesikre modellene består ofte av metall i forskjellige utførelser. Kontakt vår tekniske avdeling for mer informasjon om rekkverk.

Håndløper

Håndløper er laget av stål eller tre til trappene dine. Håndløperen er normalt laget av et sømløst stålrør med en diameter på 42,4 mm eller av tre med en diameter på 45-50 mm. Kontakt vår designavdeling for valg av håndløpere.

Overflatebehandling

Overflatebehandling tar sikte på å gi produktet lang levetid eller fargevalg, og i kombinasjon gir det ytterligere korrosjonsbeskyttelse. Varmforsinking er den beste korrosjonsbeskyttelsen som gir slitestyrke og beskytter mot oksidasjon (rust). Med Duplex pulverlakk gir vi mange flere års levetid og fargevalg.

VI HJELPER TIL MED DESIGNET

Med mange års erfaring hjelper vi deg med veiledning og råd i planleggingen. Vi hjelper med lastberegninger og gir annen dokumentasjon. Ved bestilling tegnes hver trapp separat og tegningen sendes til kunden for godkjenning før produksjon. Uansett når i prosessen vi møtes, ser vi på den beste løsningen og hvilke besparelser som kan gjøres uten å miste kvalitet.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?