Om oss

symbol

Hvem er vi

Vi produserer og selger spiraltrapper, rettløpstrapper, modul ramper og gitterrister for både innendørs og utendørs bruk. Vi drives av kontinuerlig produktutvikling med en sterk design bak oss og er veldig stolte av kvaliteten vi leverer. Vår første trapp ble produsert i 1998. I dag er vi en av de ledende produsentene av spiraltrapper i Skandinavia.

symbol

Hva gjør vi

Vi jobber med entreprenører, arkitekter og mekaniske verksteder i hele Europa. Vår prosess sikrer en attraktiv design og en funksjon som oppfyller markedets krav og er tilpasset dine behov. Vi designer, produserer og sender trappene direkte til deg!

Symbol

Hvor er vi

Du finner produktene våre i boligkomplekser, sykehus, parkeringshus, svømmehaller, innganger, dammer - kort sagt i de fleste miljøer. Og produktene våre finnes i hele Europa. Uansett hvor du er, kan vi samarbeide. Besøk oss gjerne på et av våre kontorer.

Historie

I 1992 la Tor Pedersen grunnlaget for Eurostair, ved å danne salgsselskapet Nordiska Stålprodukter hvor utviklingen og produksjonen av spiraltrapper startet. Salg og tilbud vokste raskt. Salget spredte seg i Norden og også til resten av Europa. I 2010 skiftet virksomheten navn til Eurostair og flyttet hovedkontor til de nybygde lokalene på Örsholmen i Karlstad. I dag har vi kontorer i fire land og er en av Skandinavias ledende trappeprodusenter.

Slide 1 of 10
 • 1992

  Eurostair ble grunnlagt av den nåværende eieren Tor Pedersen. Da under navnet Nordiske stålprodukter .

 • 1997

  Utvikling og produksjon av Eurostair® Spiral Trapper.

 • 1998

  Eurostair Production i Säffle etableres.

 • 2001

  Eurostair Aps i Danmark etableres.

 • 2009

  Eurostair Holding blir dannet.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?