Tilvalg til premium spiraltrapp

Vi bruker mange standardkomponenter for å oppnå en effektiv produksjon hvilket resulterer i både en god pris, og høy kvalitet. Naturligvis bygges trappene tilpasset spesifikt til deres formål og ønske.

Delene en Eurostair® spiraltrapp består av, går å få i flere ulike utførelser. Våre tilvalg for de ulike komponentene i spiraltrappen kan du lese mer om under hver kategori nedenfor.

Spiraltrapper laget av høyfast stål, enkle og raske å montere.

Fra en av de ledende trappeprodusentene i Europa.

Trinnflater

Våre trinn til premium-spiraltrappen har et spesialdesignet boltesystem som gir en meget fast og elegant forbindelse mellom trinn og stolpe. Trinnene leveres med en egen 3D-printet bunnplate som skjuler trinnkonstruksjonen.

Nedenfor viser vi noen ulike eksempler på hvordan trinnene kan se ut. Kontakt oss for mer informasjon og hjelp med valg av trinn til premium vindeltrapp.

Egetræ

Valnøttre

teppe

Sement

STEIN

Rekkverk

Vi tilbyr ulike luftige rekkverksdesign som er spesielt utviklet for innendørs bruk. De får trappen til å virke lett og mindre klumpete og sørger for at trappen blir blikkfanget i alle rom. Pulverlakkering gjør det mulig for oss å fargelegge rekkverket i alle RAL-farger, slik at du får et skreddersydd møbel av høy kvalitet til prosjektet ditt.

Plater av metall

Hullmønster med 50 mm diameter

Hullmønster med 40 mm diameter

Hullmønster med 30 mm diameter

50 mm x 50 mm rutenett

40 mm x 40 mm rutenett

30 mm x 30 mm rutenett

Håndløper

Håndløperen i en Eurostair® spiraltrapp produseres med en moderne 3D bøyemaskin. Du finner ingen skarpe skjøter eller utstående beslag på våre håndløpere. Vår konstruksjon er nøye gjennomtenkt for å gi trappene den beste funksjonen.

Håndløperen består av håndlederseksjoner som spenner fra 3 - 5 trinn og er montert mot rekkverkstolpene. For tilkobling av håndløperen brukes en unik og lett montert skjøtehylse som er plassert på innsiden av håndløperen. Det gir en stabil og enkel rørfuging med knapt merkbare skjøter. Dette lar deg følge håndløperen med hånden uten å måtte gi slipp når du går opp trappen.

Håndløperen avslutter med å gå ned til trinnet som en stolpe og deretter festet til underlaget. Nederst på føringen er en justerbar fot som er forankret til bakken eller gulvet for å justere det første trinnet.

Pulverlakkert håndløper spindeltreppe

PULVERLAKKERT HÅNDLØPER

Håndløper på sentrumsrøret spiraltrapp

HÅNDLØPER PÅ SENTRUMSRØRET

Ekstra håndløper i eik spiraltrapp

EKSTRA HÅNDLØPER I EIK

Ekstra  håndløper i valnøtt

EKSTRA HÅNDLØPER I VALNØTT

Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn data for å forbedre brukeropplevelsen, analysere bruken av nettstedet og markedsføringsformål. Integritetspolicy