Premium-designet rettløpstrapp for innendørs bruk

Eurostair leverer ståltrapper til industri, kontorer, hjem og offentlige bygninger. Rettløpstrapper brukes som en funksjonell løsning for å forflytte seg mellom etasjene. Eurostair rettløpstrapper er bygget i henhold til dine ønsker og kravene du har til utseendet og funksjonen til trappen.


Sammen med våre selgere og designere utvikler vi den beste trappeløsningen for ditt spesifikke prosjekt. Vi finner ut ditt behov for trapper og finner den beste løsningen, best beliggenhet, beste funksjon og mest attraktive trappedesign.


Vangene er valgt ut fra trappens belastning, trappens bredde, trappens vinkel og utlegget av trappen. Våre designere produserer en 3D-tegning slik at du enkelt kan se hvordan din trappeløsning ser ut på din eiendommen .

Premium trapper til egne hjem og offentlige miljøer

Eurostair premium rettløpstrapper kan bestilles i en rekke standard utførelser eller tilpasses helt. Rettløpstrappene består vanligvis av vanger, repos, trinn, rekkverk og eventuelle støtteben. Gjennomarbeidede konstruksjoner gjør trappene enkle å montere. Trinn er tilgjengelige i gitterrist, metallplate eller med en innfelt overflate for å legge teppe, tre eller stein. Trappene våre følger gjeldende EU-standarder og er CE-merket. Vi tilbyr mange valg av design og materialer hvis du ønsker en tilpasset trapp. Kontakt oss for mer informasjon.

Rettløpstrapper premium
+
+
+
+
+

Tilvalg for premium rettløpstrapper

De fleste komponenter i rettløpstrapper kan skiftes og er tilgjengelige i flere forskjellige varianter som kan passe din trappeløsning. Det er flere løsninger enn de vi presenterer her. Kontakt oss gjerne for flere alternativer.

INSPIRASJON

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?