Tilvalg til premium rettløpstrapp

Vår styrke er optimalt design med produkter for enkel og rask montering. Rekkverksmodeller, trinntyper, håndløpere og vanger er tilgjengelig i et stort utvalg og kan velges helt basert på bruksområde. Trappene er bygget og tilpasset dine ønsker. Du kan lese mer om tilvalg for de forskjellige komponentene i vår premium rettløpstrapp under hver kategori nedenfor.

Trinnflater

Vi produserer en platetrinnsramme (en stålramme for metalltrinnet) som passer til trinnflaten din for å bære last og låse trinnflaten. Nedenfor viser vi noen forskjellige eksempler på hvordan trinnene da kan se ut. Kontakt oss for ytterligere informasjon og hjelp med ditt valg av trinn til de rette premium trappene.

Trinn med ilegg av granitt

Trinn med trinnramme i metallplate og trinnflate i granitt. Et eksempel på hvordan en granitttrinnoverflate kan se ut i vår premium rettløpstrapp er vist ovenfor. Kontakt oss for ytterligere informasjon når du velger trinn.

Trinn med ilegg av tre

Trinn med overflate i tre. Tykkelse 30 eller 40 mm. Vi tilbyr flere treslag enn de vi viser på nettstedet. Kontakt oss for mer informasjon.

Trinn av glass

Trinn med overflate i glass. Glass er et nyttig og godt materiale hvis du vil skape en unik og gjennomsiktig følelse for trappene dine. Trappen blir et sentralt sted i rommet som en del av interiøret / møblene.

Trinn for istøp av betong

Trinn med overflate av betong med et stille og klassisk utseende. Et eksempel på hvordan betongtrinn kan se ut på trappene dine er vist ovenfor. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Trinn med ilegg av tekstil

Trinn med overflate av tekstilmatte for klassisk utseende og lyddemping. Vi senker den bærende metalloverflaten tilsvarende tykkelsen på tekstilmatten. Tekstiltepper er tilgjengelige i forskjellige farger og mønstre. Kontakt oss for mer informasjon.

Trinn med ilegg av plast

Trinn med overflate av plastmatte for et klassisk utseende og lyddemping. Vi senker den bærende metalloverflaten tilsvarende tykkelsen på plastmatten. Tekstiltepper er tilgjengelige i forskjellige farger og mønstre. Kontakt oss for mer informasjon.

Rekkverksmodeller

Rekkverkene til våre rettløps premium trapper er tilgjengelige i flere forskjellige design og kan tilpasses dine ønsker. I tillegg til våre industrielle rekkverk og barnesikre rekkverk som du finner i vår standard trapp, har vi også rekkverksmodeller med flere håndløpere, glasskassetter, platekassetter og krenelert nett / trådnett. Rekkverkshøyde og design bestemmer du som kunde.

Rekkverk med perforert plate

Perforert platerekkverk er et mer dekkende rekkverk. I kombinasjon med pulverlakkering kan trappen gjøres mer eller mindre synlig.

Rekkverk i krenelert nett

Et alternativ for et luftig men fortsatt barnesikkert rekkverk. Velg mellom forskjellige maskevidder og utforminger.

Glassrekkverk

Rekkverk av glass gir trappen et luftig og luksuriøst utseende. Velg mellom klart, farget og frostet glass. Trinnflater og ekstra håndløpere i tre er et ytterligere tilvalg for en innendørs trapp.

Håndløper

Håndløper  for våre rekkverk kan leveres for veggmontering eller som intern Håndløper  på trapp eller gulvrekkverk. Tre-håndløpere kan leveres til alle trapper og gulvrekkverk og er laget av heltre.

Pulverlakkert håndløper

Håndløper i pulverlakkert utførelse. For å få best mulig korosjonsbeskyttelse jobber vi alltid med en to-stegs prosess ved pulverlakkering. Først et lag med zink primer for enkel rustbeskyttelse og bedre overflate “finish”. Så legger vi på en RAL pulverlakk.

Håndløper i tre

Det finnes forskjellige tresorter å velge mellom for håndløperen din, dette eksemplet viser håndløper vi lyst tre. Kontakt oss for informasjon om type treverk vi kan levere.

Dobbel ekstra håndløper, pulverlakkert

Pulverlakkert rekkverk med dobbelt håndløper i hvilken som helst RAL-farge. Se våre standardfarger under overflatebehandling. Den indre håndløperen er plassert i valgfri høyde under det vanlige rekkverket for å øke tilgjengeligheten. Kontakt oss for mer informasjon.

Ekstra håndløper pulverlakkert

Pulverlakkert rekkverk med indre håndløper. Den indre håndløperen plasseres under det vanlige rekkverket for å øke tilgjengeligheten for for eksempel barn.

Ekstra håndløper i tre

Pulverlakkert rekkverk i valgfri RAL-farge med innvendig håndløper i lyst tre. Den indre håndløperen er plassert under standard rekkverk for å gjøre det lettere for barn. Det er forskjellige tresorter å velge mellom. Kontakt oss for å finne ut alle treslag.

Vanger

Pulverlakkerte vanger er tilgjengelige i flatt stål og U-bjelke for våre premium trapper. Vangene velges ut fra faktorer som hvilken belastning trappene må ha, trappens bredde, vinkel og utlegg. Våre designere vil hjelpe deg med å velge riktig.

VANGE AV FLATTJERN

En flat stålbjelke brukes som vange til trapper med lavere belastning eller kortere støtteben. Våre vanger for premium trapper kan pulverlakkeres i valgfri RAL-farge etter ønske.

VANGE AV U-BJELKE

Vange av U-bjelke for lange vanger og stabile trapper. De vanligste dimensjonene er UPE 140 og UPE 160. Våre vanger for premium trapper kan pulverlakkeres i valgfri RAL-farge etter ønske.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?