Tilvalg til standard rettløpstrapp

Rekkverk, trinntyper og håndløpere finnes i et stort utvalg, og kan velges helt fritt etter bruksområde og miljø. Vi tilbyr også spesialkonstruerte trapper og plattformer som produsere etter deres ønsker.

En rettløpstrapp kan plasseres både innendørs og utendørs- Trinnoverflatene blir ekstra viktige om trappen står ute der det kan samles is, snø og vann som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Innendørs kan en designet trapp endre hele opplevelsen av lokalet, da rekkverk, trinnoverflate og farge kan tilpasses øvrig innredning.

Trinn

Trinn- og reposoverflater for standard rettløpstrapper er laget av presssveiset gitterrist, press-inn gitterrist, tåreplate eller glatt plate. Våre hullbilder i trinnsidene passer med Nordeuropas største produsenters hullbilder. Dette gjør at du, i de tilfellene hvor du kun trenger enkle steg, kan kjøpe våre steg uten å trenge andre hullbilder i trappevangene.

Pressveisede gitterrist trinn

Trinnene kan leveres i mange forskjellige trinndybder og bredder, fra 500mm til 1500mm som standard. Som lagervare har vi gitterristtrinn i 33x75 maskevidde. Trinnene gjøres barnesikre ved å montere sparkelist enten i fremkant eller bakkant av trinnet.

Tåreplate

Trinn med tåreplate der trinnet har et tåremønster som bidrar til middels sklisikring. på grunn av mønsteret er overflaten lett og holde ren. Tåremønster i 30x10 mm symetri.

Trinnsidens dimensjoner

Våre hullbilder i trinnene passer med Nord-Europas største produsenters hullbilder. Dette betyr at i tilfeller der du bare trenger enkle trinn, kan du kjøpe trinnene våre uten å måtte endre hullmønsteret i sidestykket.

Rekkverk

Rekkverk - Eurostair rekkverk er tilgjengelig som standard i industriell eller barnesikker design i en høyde på 900 - 1100 mm. Alle trapper leveres standard som varmforsinket  i henhold til EN 1461, men kan også leveres pulverlakkert. Vi har flere rekkverkstyper å velge mellom. Kontakt oss for mer informasjon.

Industrirekkverk

Rekkverkets høyde er 1100 mm. Rekkverk festes til vangen ved sveising eller bolting.

Barnesikkert rekkverk

Rekkverkets høyde er minimum 900 mm. Sammen med sparkelister i trinnene får du en barnesikker trapp som hverken har horisontale eller vertikale åpninger på mer enn 100 mm.

Ekstra håndløper

Eurostair rettløpstrapper og repos kan utstyres med indre håndløper. Den plasseres under den vanlige håndløperen for å øke tilgjengeligheten for barn, for eksempel. Overflatebehandling og valg av håndløper bestemmes ofte avhengig av om trappene skal være innendørs eller utendørs og være utsatt for vær og vind.

Ekstra håndløper varmforsinket

Håndløper og ekstra håndløper i varmforsinket utførelse. Den ekstra håndløperen plasseres under den øvre håndløperen for å gjøre det lettere for barn.

Pulverlakkert ekstra håndløper

Indre håndløper i pulverlakkert design. For å få best korrosjonsbeskyttelse jobber vi alltid med en totrinnsprosess for pulverlakkering. Først et lag med sinkgrunning for enkel rustbeskyttelse og bedre overflatebehandling, deretter påfører vi en RAL-pulverlakk.

Beskyttende bur

Hvis de rette trappene er i et miljø der du vil minimere uønsket løping eller der det er barn, kan du velge et sikkerhetsbur for å forhindre tilgang til trappen. For rette trapper er det to varianter av bur. Den ene er montert på vangesidene og den andre er bakkemontert og uavhengig av trappene.

Bur på sidestykket

Beskyttende bur som forhindrer uønsket tilgang til trappen. Buret er forankret på vangene til rettløpstrappen.

Bakkemontert bur

For rettløpstrapper finnes det et beskyttende bur på bakkenivå som er uavhengig av trappene. Den kan festes til fasaden eller stå helt fritt og konstrueres helt etter ønske.

Vangesider

Sammen med vår konstruktører velges type vange basert på belastningen (bæreevne) som trappene trenger å ha. Trappens utlegg, trappebredde og trappevinkel spiller også en viktig rolle i valget av vanger. Vi sørger for at trappene følger Eurokoder og alltid leverer en 3D tegning til deg som viser hvordan utformingen av trappen forventes å være.

Vanger av flattstål

En vange av flattstål brukes til trapper med lavere belastninger og kortere utlegg.

Vanger av U-bjelke

Vanger i U-bjelke tåler høyere belastning enn en i flatt stål. De vanligste dimensjonene er UPE 140 og UPE 160.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?