Fordelene med
Eurostair rettløps trapper

Design og funksjon

Rette trapper brukes både ute og inne. Trappens funksjon - for å komme trygt mellom etasjer - er i utgangspunktet basert på detaljerte beregninger av trinnhøyder og belastninger. Men utformingen av trappen påvirkes av mange flere faktorer. Styrken vår er stilig design med sterkt fokus på funksjon og detaljer. Våre designere evaluerer dette i våre 3D tegningsprogrammer og kommer alltid med klare visuelle løsninger som gjør det enkelt for deg som kunde å forstå hvorfor trappeløsningen vår ble den beste.

3D-modeller

Vi i Eurostair synes det er viktig å kunne tilfredsstille kundene våre med moderne tekniske løsninger. Vi jobber derfor med moderne tegneprogrammer for å oppnå maksimal effektivitet og pålitelighet gjennom hele prosessen. Våre designere jobber i avanserte 3D-programmer som lar deg som kunde se på et tidlig tidspunkt hvordan trappeløsningen din vil se ut på eiendommen din. Fra 3D-programmet produserer vi en 3D-modell av trappeløsningen som du deretter kan bruke for å sikre at trappen oppfyller forventningene.
I tillegg til 3D-modeller, gir vi deg som kunde detaljerte tegninger der du kan se trappene fra forskjellige sider og plantegninger. Dette er slik at du kan sikre deg at trappen ser ut som du forventer.

Forskjellige bruksområder

Våre rette trapper kan brukes i forskjellige miljøer som i industri, i hjem eller kontorbygg samt offentlige miljøer. De kan plasseres innendørs og utendørs og er tilgjengelige i overflatebehandlingen som er best egnet for miljøet. En rett trapp kan gjøres relativt enkel for bare å imøtekomme behovet for å kunne transportere mennesker mellom forskjellige etasjer, men kan også designes og konstrueres for i stedet å bli en interiørdetalj i miljøet den er plassert i. Vi hos Eurostair er tilgjengelige for å møte best dine ønsker basert på dine omstendigheter.

Kundetilpasset trapp

Våre rette trapper har flere valg angående de forskjellige delene av trappen. Det er flere alternativer for rekkverk, rekkverksfyllinger, trinntyper, overflatebehandlinger og håndløpere. Der kan du velge mellom alt fra et standard industrielt rekkverk til et glassrekkverk, eller et industrielt trinn til et trinn med treoverflate. Hver rett trapp er produsert individuelt og er dermed unik og tilpasset spesielt for din trappeløsning. Basert på dine ønsker og preferanser, hjelper vi deg med å utvikle trappeløsningen som tilfredsstiller dine ønsker.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på en god måte for deg. Ved å fortsette å surfe godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Hva er informasjonskapsler?