EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 69920500      info@eurostair.no    

Trinn og Trinnoverflater til Spiraltrapp

Trinnene i Eurostair spiraltrapp har en innfaset profil i trinnsiden og en avrundet ytterside av trinnet. Innfestingsdelen av trinnet har en liten innfestingsplate med nøkkelhullsoppheng, lommen mellom gitterrist og bolt gir nok plass for bruk av fastnøkkel. Bolten skrus i sentrumssøylen og trinnet tres på ved bruk av nøkkelhullet. Et enkelt prinsipp som letter monteringen betraktelig.

Trinn kan komplimenteres med sikkerhetsnese for ekstra antiskli og kontrastmarkering for å visuelt forsterke nivåforskjeller. Trinnet er 100mm i høyde som gjør at helt opp til trinnhøyde 200mm beholdes barnesikkerheten sammen med barnesikkert rekkverk. Våre trapper har normal trinnhøyde mellom 170mm og 200mm.

Trinn overflater

Trinn til spiraltrapp med gitterrist 33x50mm
33x50mm er vår standard trinn av pressveiset gitterrist og passer de fleste bruksområder hvor man vil ha godt gjennomslipp. Snø faller lettere gjennom og den er lettstelt.

Trinn til spiraltrapp med gitterrist 33x11mm
33x11mm er en pressveiset gitterrist med tettere maskevidde for miljøer med risiko for fallende objekter eller høye hæler som kan sette seg fast.

Trinn til spiraltrapp med tåreplate
Tåreplate er en helt tett plate med tåremønster som gir god drenering og sklibeskyttelse. Den er lett å holde ren da den mangler fordypninger hvor det kan samle seg rusk eller vann. Vintertid minsker den også risikoen for is.

Trinn til spiraltrapp med slett plate
Trinn av slett plate med 3mm forsenking til ilegg av matte eller treoverflate.

Trinn til spiraltrapp med hullplate
Spiraltrappetrinn med hullplate har en overflate av oppkragede hull som gir sklisikring sammen med et antall mindre hull for drenering av overflaten.

Når hvert trinn teller