EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 69920500      info@eurostair.no    

Overflatebehandling av spiraltrapp

Spiraltrappene er produsert i høyfast stål som gjør at spiraltrappen får en lavere vekt, samtidig som styrken beholdes. Den lave vekten bidrar til en enklere montering. Gjennom vårt moderne materialvalg får vi et lavere energiforbruk og produksjonen blir mer skånsomt mot miljøet. Med høyfast stål, spiraltrappens unike konstruksjon og en sterk korrosjonsbeskyttelse av varmgalvaniseringen får du en trapp du kan lite på i lang tid.

Ulike overflatebehandlinger av spiraltrapper

Varmforsinket spiraltrapp
Varmforsinkning er en effektiv metode for å korrosjonsbeskyttelse en spiraltrapp og har en grå fargetoning som smelter inn i de fleste miljøer på et naturlig vis. Alle spiraltrapper fra Eurostair leveres som standard varmforsinket etter standarden: SS EN ISO 1461:2009

Pulverlakkert spiraltrapp
Pulverlakker spiraltrappen i valgfri RAL kulør, utmerket for å matche spiraltrappen mot en farge på bygget, omgivelsene eller for å skape en visuell kontrast.

Pulverlakkerte trapper kan leveres med kun pulverlakkert overflate som korrosjonsbeskyttelse eller som kombinasjon av varmforsinking med pulverlakkering utenpå.

Varmforsinket og pulverlakkert spiraltrapp
Det går utmerket bra å pulver lakkere den varmforsinkede spiraltrappen. Standard er å varmforsinke og pulverlakkere spiraltrappen da foruten å kunne endre farge og glans også har fordelen av sinkens allerede gode korrosjonsbeskyttelse.

  • Spiraltrapper med kun varmforsinking som overflatebehandling anbefales for både ute og innebruk.
  • Spiraltrapper med både varmforsinking og pulverlakkering som overflatebehandling anbefales for både ute og innebruk.
  • Spiraltrapper med kun pulverlakkering som overflatebehandling anbefales for innebruk

Når hvert trinn teller