EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 69920500      info@eurostair.no    

Håndløper til spiraltrapp

Håndløperen i Eurostairs spiraltrapp består av håndløperseksjoner som (spenner over 3,4, eller 5 trinn) monteres mot rekkverksstolpene. Takker være skjøtehylsen som kobler sammen håndløperseksjonene kan man følge håndløperen med hånden uten hinder. Det betyr at du ikke må slippe håndløperen mens du går i trappen.

Håndløperen har en diameter på 42,2mm og kan som resten av trappen fås i ubehandlet, varmforsinket, pulverlakkert samt varmforsinket med pulverlakk over.

Skjøtehylse
For sammenkobling av håndløperne brukes en unik og lett montert skjøtehylse som gir stabil og enkel skjøting av rør med knapt merkbart skjøtested med rør mot rør.

Feste mot underlag
Den nedre delen av håndløperen er også støtte mot underlaget, lengst ned sitter en justerbar fot som forankres mot underlaget.

Håndløper på sentrumssøylen/Indre håndløper:
Spiraltrapper med stor radius kan med fordel ha håndløper på sentrumssøylen for å holde i ved møtende trafikk da trinnene har mindre inntrinn nærmest sentrumssøylen.

Ekstra håndløpere på rekkverk:
Ekstra håndløpere på ytre rekkverk plasseres på rekkverksstolpene. Eurostair har en standard høyde på 900mm. En ekstra håndløper gir ekstra støtte for barn og korte personer.

Når hvert trinn teller