EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 69920500      info@eurostair.no    

Eurostair gitterrist og trinn

Vår produktionsanlegg med moderne utrustning for kapping og konfektionering av rister er plassert i direkte tilknytning till et galvaniseringsanlegg. Her lagerholder vi ett omfattande standardsortiment av gitterrister og trinn. Vi kan dermed tilby ett brett sortiment med korte leveringstider og konkurrenskraftige priser. Høy servicegrad er vårt kjennemerke.

Vi gir raske svar på tilbudsforespørsler, hjelper till med projektering og tegning av gitterristplaner og gir øvrig hjelp når det ønskes. Pressveiset rist er den vanligste gitterristen. Der er gitterristens bærestål laget av flatstål og tverrstålet av en vridd stang som binder sammen risten. Den kjennetegnes av god bærestyrke og høy vridstivhet. Gitterristens høyde kan velges fra 20-80 mm.

Gitterrist levereres med standardbredde 1000 mm eller helt etter kundens ønskemål med exempelvis urtag og kantstål. Lengdene 1000, 3050 og 6100 mm finns på lager. Som standard levereras gitterristen varmforzinket etter SS EN ISO 1461, men kan også levereres ubehandlet. Vanlige bruksområder er: Plattformer, gangveier, kjørbar gitterrist, entrégitter, offshore, staketgaller og solskydd.
Når hvert trinn teller